A Jégtrade Kft.

A Jégtrade Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelmi cég. Importőr-, gyártó-, disztribútor- tevékenységgel és teljes gasztronómiai termékkört biztosító termékválasztékkal.

Székhelye Vecsésen, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér és az új 4-es főút között elterülő 1,6 ha, saját tulajdonú ipari területen van.
Itt található központi irodánk, összesen 3400 raklap kapacitású hűtőházunk, az EU számmal rendelkező csomagoló és feldolgozó üzemünk.

Cégünk IFS rendszerrel rendelkezik, melyet az állatorvosi hatóságokon kívül vevőink minőség-ellenőrző és auditáló cégei is folyamatosan ellenőriznek.

 Területi lefedettségünk

Cégünk az ország egész területére terjedő disztribúcióval rendelkezik. Két telephelyünk volt eddig az ország nyugati felén: időben az első:

Tatabányán található kereskedelmi képviseletünk: innen az Észak-Dunántúli régiót (Pest  megye nyugati része, Komárom-Esztergyom és Győr-Moson-Sopron megye) került kiszolgálásra. Ez a depó főleg átrakó depóként üzemel, napi 7 saját gépkocsinak adva ezzel folyamatos feladatot.

Második depónk Veszprémben található. Itt a kereskedelmi képviseleten felül 400 raklap tárolási kapacitással is rendelkezünk. Veszprém és Fejér megye kiszolgálása 7 autóval történik erről a telephelyről.

Vecsési központi telephelyünk Budapestet és az ország összes többi részét látja el.

Ebből a depóból napi 20 autó szállít árut partnereink részére.

Legújabb egységünk Sopronban kezdte meg működését, amely részben Győr – Moson – Sopron megyét és teljes Vas megyét látja el 3 gépkocsival. Soproni telephelyünkön 1500 raklapos tárolási kapacitással rendelkezünk.

Kereskedelmi tevékenységünk szerteágazó

Szállítói vagyunk külföldi és magyar tulajdonú áruház és bolthálózatoknak, de alapvetően a gasztronómiai szolgáltatások területén igyekszünk vevőink igényeit kielégíteni a közétkeztetési intézményektől kezdve az üzleti vendéglátásig.

A fenti tevékenységünkön kívül az ország különböző területein lévő több mint 90 hasonló profilú nagykereskedő céggel állunk partneri viszonyban.

Termékpalettánk

Termékkörünk teljes mértékben felöleli a mirelit választékot. Emellett a teljesebb kiszolgálás jegyében szerepelnek palettánkon szárazáru-, előhűtött hús- és  tej-termékek valamint tisztított zöldségfélék is.

Mirelit termékcsoportunk

Főbb termékeink egyike és erőssége a fagyasztott tengeri hal és tengeri különlegességek.

Nagy számban és széles választékkal állunk vevőink rendelkezésére ebben a kategóriában is.

Ezen kívül jelentős mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt gyártunk és csomagolunk. A közvetlen termelői és gyártói kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Méltán büszkék vagyunk hazai termelőkkel kialakított együttműködésünkre. Nagy hangsúlyt fektetve kiváló minőségű, szezonális, saját márkás, mirelit zöldség-gyümölcs gyártásunkra.

Választékunkat szélesítve importálunk magas minőségű, ellenőrzött mirelit zöldség-gyümölcs termékeket is, melyek között bio minősítésűek is megtalálhatóak szép számmal.

Sikeresnek érezzük az elmúlt évek fejlesztéseit, mely során jelentős mennyiségű hazai tisztított, friss zöldséggel is ki tudjuk szolgálni vevőinket.

Fagyasztott hús kínálatunk is igen széles, cégünk forgalmazásában az egyszerű baromfi húsoktól egészen a vadhúsokig megtalálhatóak a különféle húsipari termékek (baromfi, marha sertés, borjú, bárány, vaddisznó, szarvas őz, nyúl, vadszárnyasok).

Mirelit készletünk a zöldségeken, gyümölcsökön, halakon és húsokon kívül még fagyasztott hasábburgonya és panírozott félkész termékekben is bővelkedik. Ezek mellett fagyasztott tésztafélék és elősütött pékáru termékek, illetve desszertek is színesítik kínálatunkat.

Előhűtött hús

Prémium termékeink

Egyre nagyobb igény mutatkozik a prémium termékek iránt. 2016-os fejlesztéseinknek és beruházásainknak köszönhetően a prémium gasztronómiában is szerepet vállalunk saját brand-ünk megjelenésével, mely az SFG márkanevet kapta.

Előhűtött és fagyasztott hústermékeink - vad, borjú, bárány, marha, sertés, szárnyas húsok, friss halak és tengeri különlegességek - mellett igyekszünk nagy hatékonysággal kiszolgálni a legmagasabb minőségű, különleges tartásmód és tenyésztési technológiával előállított húsokat is a gasztronómia számára, megcélozva ezzel a prémium kategóriát.

Szárazáru kínálatunk

Szárazáru terméklistánkon az olyan alapvető élelmiszereken kívül, mint a finomliszt, kristálycukor és étolaj még száraztészták, fűszerek, teák, kávék, zsiradékok, cukrászati alapanyagok, szószok, lekvárok is szerepelnek magyarországi és külföldi gyártóktól egyaránt.

Elhozzuk Önöknek az olasz gasztronómia legjavát

Magyarországon egyre kedveltebbek az olasz élelmiszeripari termékek, kiváló olasz élelmiszereket gyártó cégek importőrei vagyunk. Itália gasztronómiája számos különlegességet tartogat a magyar közönség számára, ezt a választékot egyre szélesebb és szélesebb körben kínáljuk vevőink számára.

Tej- tejtermék választékunk

Tej- tejtermék kínálatunk is igen széles: félkész-, füstölt- és lágysajtok, illetve reszelékek, továbbá vaj, margarin, túró, tejföl, tej, tejszín, és különféle habalapok is megtalálhatóak nálunk.

 

Célunk: az innováció

Fontosnak tartjuk, hogy szolgál­tatásainkat vásárlóink visszajelzései alapján folyamatosan javítsuk. Több mint 2400 féle terméket forgal­mazunk állandó kínálatunkban. Nagy hangsúlyt fektetünk a saját márkák kiépítésére és a változó vásárlói igények kielégítésére. Folyamatosan bővítve termékválasztékunkat, piaci jelenlétünk megerősítésére fókuszálunk.

Az elmúlt években több irányba is nyitottunk az innováció terén. A különböző területek vezetői komoly munkát fektetnek a kutatásokba, fejlesztésekbe, nyitott szemmel követjük a hazai és nemzetközi piaci tendenciákat, folyamatos információkat gyűjtünk a trendekről.

Hosszú távon, eredmé­nyesen működni szándékozó vállalat vagyunk, melynek elsődleges feladata, hogy alkalmazkodni tudjon a változó piaci igényekhez, a fogyasztói elvárásokhoz, a min­denkori gazdasági környezethez és az éppen aktuális versenyhelyzethez. Ezt folyamatos innovációval tudjuk megvalósí­tani. Cégünknél innovációnak tekintjük mind a gyártási, csomagolási és raktározási folyama­tok korszerűsítését, mind magát a termékkör fejlesztést.

 A Jégtrade Kft. 25 éve áll vevőink rendelkezésére. Célunk vevőink elvárásainak 100%-os kielégítése. Bízunk abban, hogy a jövőben is korrekt, megbízható partnerként tekintenek cégünkre, és együtt erősíthetjük fogyasztóink bizalmát termékeink iránt.

Tisztelettel:Jégtrade Kft. csapata