A Jégtrade Kft.

Cégünk 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő mirelit termék importőr-, gyártó-, disztribútor-, és teljes gasztronómiai termékkört biztosító nagykereskedő cég.

A cég székhelye Vecsésen, az új 4-es főút mellett elterülő 1,6 ha, saját tulajdonú ipari ingatlanon van.
Itt található az EU számmal rendelkező, összesen 3400 raklap kapacitású hűtőházunk, a hozzá tartozó kiszolgáló, feldolgozó – csomagoló üzemrésszel és irodákkal.

Üzemünk 2 kilométerre helyezkedik el a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől, valamint az MO-ás autópálya és a 4-es számú főút csomópontjától.

Cégünk IFS rendszerrel rendelkezik, melyet a állatorvosi hatóságokon kívül a vevőink minőség-ellenőrző és auditáló cégei is folyamatosan ellenőriznek.

A napi túrarend szerint induló gépkocsiaink aTatabányán található kereskedelmi képviseletünkről az Észak-Dunántúli régiót, míg vecsési központunk Budapestet és az ország többi részét fedi le szolgáltatásunkkal.

Kereskedelmi tevékenységünk szerteágazó.

Szállítói vagyunk külföldi és magyar tulajdonú áruház és bolthálózatoknak, de alapvetően a gasztronómiai szolgáltatások területén igyekszünk vevőink igényeit kielégíteni a közétkeztetési intézményektől kezve az üzleti vendéglátással bezárólag.
A fenti tevékenységünkön kívül az ország különböző területein lévő több mint 60, hasonló profilú nagykereskedő céggel állunk partneri viszonyban.

Termékkörünk teljes mértékben felöleli a mirelit választékot és az innováció jegyében megjelentek palettánkon a SZÁRAZÁRU- HÚS- és  TEJ-TERMÉKEK is.

Fő termékeink:

A fagyasztott tengeri hal és tengeri különlegességek, ezen kívül jelentős mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt gyártunk és csomagolunk.

Termékeink között megtalálhatóak különböző húsféleségek mellett:

vad, borjú, bárány, marha, sertés és szárnyas húsok, panírozott félkész termékek, tésztafélék, sajtok, száraztészták, fűszerek, zsiradékok, cukrászati alapanyagok, szószok, lekvárok,  magyarországi és külföldi gyártóktól egyaránt.

Importálunk még:

hasábburgonyát, és prémium kategóriás zöldség-, és gyümölcsféléket.