PARTNEREK

FARM FRITES

Az 1971-ben alapított cég mára a világ egyik legnagyobb és legmeghatározóbb hasábburgonya termelője, több mint 120 országban van jelen.

Termékeire jellemző a megbízható, állandó minőség és a természetes ízvilág. Kínálatunkban a pémium hasábburgonyákon és burgonyakülönlegességeken kívül a kisebb költségvetésű egységeknek és konyháknak is bátran tudunk jó minőségü termékeket ajánlani.

A Farm Frites, több mint 20 évnyi együttműködés után, a Jégtrade Kft. egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb partnere.

EDNA INTERNATIONAL GMBH

A német cég a prémium minőségű pékáruk igazi mestere.

A kiemelkedő minőség mellett, hatalmas termék szortimenttel és állandó termékfejlesztéssel alkalmazkodik a legújabb piaci és kulturális trendekhez, szezonális igényekhez.

A klasszikus hotel reggelik, pékségek és kávézók friss pékpultjaiban nélkülözhetetlen kenyér, zsemle, ciabatta, baguette, és édes válogatásokon felül, a prémium burgerek, fánkok, croissant-ok és perecekig, az EDNA mindenre kínál megoldást, minőségi megalkuvás nélkül.

PASTA BERRUTO S.P.A.

Az olasz gasztronómia nélkülözhetetlen eleme a tészta, ami jellemzően durum lisztből, tojás felhasználása nélkül készül.

A Pasta Berruto, Olaszország legnagyobb durum tésztagyártói közé tartozik, teljes gasztronómiai (5 kg) és kiskereskedelmi (500 g) szortimenttel, melyben a klasszikus hosszú tésztaformák mellett számtalan egészen különleges forma is helyet kap. Rendelkezik BIO, teljeskiörlésű és gluténmentes tésztákkal is.

Díjnyertes, innovatív terméke a Pasta Cup, egy ínycsiklandozó tészta pohár, melyet forró víz hozzáadásával, pár perc alatt elkészíthetünk.

AGOLIVES S.L.

Spanyolország a világ legnagyobb olíva termelője. Az andalúziai Cordoba közelében működő AGOLIVES (Aceitunas Guadalquivir S.L.) pedig önmagában a világ egyik legnagyobb olivával foglalkozó cége, több mint 50 év tapasztalattal és évi több mint 65 millió kiló olíva feldolgozásával.

A standard fekete és zöld egész, egész magozott és a szeletelt olívabogyók elérhetőek a kis kiszerelésü, mutatós üvegekben, nagyobb kiszerelésű konzervekben, és ipari felhasználásra akár hordóban is.

A cég kínálatában a speciális, töltött olívabogyók és a kiskereskedelmi pouch/átlátszó tasak is megtalálható.

DAVIA S.P.A.

A Davia termékei a híres olasz paradicsomtermő vidékkel, Pugliával átellenben fekvő, de nagyon hasonló mikroklímával rendelkező nápolyi vidéken készülnek, kizárólag frissen szedett paradicsomból.

Választékában megtalálható a klasszikus paradicsompüré, a 28-30%-as paradicsomsűrítmény, a 12 14%-os pizzaszósz, az egész hámozott, a kockázott és finomra aprított paradicsomok, valamint a kozvervált cherry paradicsom.

Számos terméke elérhető BIO változatban is.

OLEIFICIO SPERONI S.R.L.

A Pó folyó fennsíkján, Veronától nyugatra található Speroni olívaolajokra szakosodott gyártó és kereskedő cég.

A Jégtrade Kft. jelenleg extra szűz és sansa/pomace olívaolajait forgalmazza 500 ml-es, 1000 ml-es és 5000 ml-es verziókban, de a cég termékkínálatban megtalálhatóak a szűz olívaolajok, illetve prémium, kizárólag olasz bogyók felhasználásával készült, valamint ízesített olívaolaj termékek is.

MAZZA ALIMENTARI S.R.L.

A lombardiai székhelyű cég a tradicionális olasz konyha magas minőségű alapanyagait kínálja.

A Jégtrade Kft. választékában a Mazza igényes antipasztiain kívül, napraforgó- és olívaolajos tonhal, konzervált hüvelyesek és babok, darabolt ananász konzerv, articsóka és kapribogyó, olajos szárított paradicsom, valamint liofilizált fűszerek és önteteket is megtalálhatóak.

CONSERVAS FERBA S.A.

A Zaragoza-tól nyugatra fekvő Ferba, családi vállalkozásként indult 1950-ben, akkor a spanyolországi tartósított gyümölcs és zöldség készítés úttörőjeként.

Eleinte a hagyományos, regionális termékek, a spárga, gomba és articsóka gyártására összpontosított tevékenységük, mára a kiváló minőségű gyümölcsök ‒ őszibarack, körte, gyümölcskoktél, ananász ‒ és édes kukorica is alap választékuk része.

Utóbbiak a Jégtrade Kft. állandó választékában is megtalálhatóak.