RÓLUNK

A Jégtrade Kft.

A Jégtrade Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelmi cég. Importőr, gyártó, kereskedelmi tevékenységgel és teljes gasztronómiai termékválasztékkal rendelkezik. Cégünk több mint 25 éve megbízható partnere a magyar gasztronómia legkülönbözőbb szereplőinek. Emellett több nemzetközi szuper- és hipermarket magyaroszági beszállítójaként, jelentős kiskereskedelmi forgalmat bonyolít. 

Országos lefedettségünket és a folyamatos áruellátást összesen több mint 4500 raklap tárolókapacitás és 40 teherautó biztosítja, három telephelyről: a Liszt Ferenc Repülőtér szomszédságában, Vecsésen található székhelyünkről, illetve soproni és veszprémi telephelyeinkről. 

A piac meghatározó szereplőjeként, saját missziónknak tartjuk a magyar gasztronómia kiváló minőségű alapanyagokkal való ellátását, a hazai élelmiszer kínálat folyamatos bővítését innovatív termékek behozatalával, valamint a világ legfrissebb élelmiszeripari trendjeinek, technológiáinak megismertetését a magyarországi közönséggel.  

Ezért választékunkban a hazai gyártók és beszállítók mellett egyaránt hangsúlyosak a világ távoli pontjairól, így Dél-Amerikából, Afrikából, Kelet-Ázsiából és Európa számos országából érkező termékek. 

Büszkék vagyunk egyre bővülő mediterrán szárazáru portfóliónkra, melyben kulcsszerepet töltenek be Spanyolország és Olaszország ételkülönlegességei és jellegzetességei. 

Cégünk IFS és HACCP tanúsítványokkal rendelkezik, melyet az állatorvosi hatóságokon kívül vevőink minőség-ellenőrző és auditáló cégei is folyamatosan ellenőriznek.